Minu suhe on minu kätes (ingl k Within My Reach)!

“Ma sooviksin, et ma oleksin seda kõike teadnud enne oma suhtega alustamist!” Programmi loojad on seda sageli kuulnud koolitusel osalenute käest, kuna koolitus on nende sõnul andnud paarisuhtele senisest hoopis teistsuguse perspektiivi. Sageli osalevad koolitusel need, kes on suhtes haiget saanud, lahku minemas või lahku läinud. Aga ka need, kes soovivad nüüd proovida oma uue suhte alguses teistmoodi…ja ka need, kes tahavad olla paremini valmistunud oma tulevikusuhteks.

Minu suhe on minu kätes on oskustepõhine interaktiivne koolitusprogramm üksikisikutele. See annab konkreetseid oskuseid ja uusi vaatenurki sügavamat rahulolu pakkuva ning emotsionaalselt rikastava lähisuhteni jõudmiseks. Programm toetab osalejat iseenda paremal mõistmisel, teadliku armastuse mõtestamisel ning saadud oskuste ja kogemuste baasil isiklikke otsuste ja valikute tegemisel.
Minu suhe on minu kätes hõlmab nii üksikisikut kui kogu gruppi toetades käsitletavate teemade kohaldamist isikliku eluga.

Programmi kestvus 15 tundi

Minu suhe on minu kätes võimestab osalejat:

  • Suhtlemise ohumärgide asendamisel respekti ja lugupidamist väljendavate suhtlemisoskustega;
  • hoiatavate negatiivsete suhtemustrite märkamisel ja teadvustamisel;
  • stressiga paremal toimetulekul ning selle negatiivse mõju vähendamisel lähisuhtele;
    isiklike vajaduste ja ootuste uurimisel ning nende rolli mõistmisel oma otsustusprotsessides;
  • armumisprotsessi tekkepõhjuste mõistmisel ning sellest lähtuval targal navigeerimisel naudingu ja läbitunnetatudotsustuste vahel oma isiklikes suhetes;
  • pühendumise olulisuse teadvustamisel püsiva ja õnneliku paarisuhteni jõudmiseks;
  • andestamise ja truudusetuse käsitlemisel ebatervesse paarisuhtesse sattumise vältimiseks;
  • kasuvanemlusega või kärgperede loomisega kaasnevate väljakutsete ja võimaluste nägemisel.

Registreeru koolitusele siit: prep.ee/kalender/

Toetab Hasartmängumaksu nõukogu.